Wat is Cybersterk?


CyberSterk is een product dat is ontwikkeld door SIDN om bij te dragen aan een veiliger internet. Guardian360 heeft het vanaf 1 april 2021 overgenomen en zet het product verder in de markt met TST ict distribution.

Bewust veilig ondernemen

De wereld verandert razendsnel. Door technologische ontwikkelingen is er online steeds meer mogelijk. Dat biedt kansen voor je bedrijf, maar brengt ook risico’s met zich mee. Cybercriminaliteit komt steeds vaker voor. Voor jou als ondernemer wordt het nóg belangrijker om je bedrijf veilig te houden. Maar online security is complex. Moeilijke termen vliegen je om de oren en tijd om er eens goed in te duiken, heb je vaak niet. Daarom introduceren wij Vigilia CyberSterk.

Begrijpelijke securitydienst

Cybersterk is een begrijpelijke securitydienst die bedrijven helpt om met een gerust hart te ondernemen. Het geeft inzicht in de digitale veiligheid van jouw bedrijf, zonder je te overladen met technische details.


Hoe werkt CyberSterk?

CyberSterk houdt je website en netwerk in de gaten en brengt kleine en grote risico’s in kaart. Dat doen we met een websitescan op afstand en de CyberSterk Box. Dit is een kastje dat we in jouw bedrijfsnetwerk plaatsen om alle apparatuur wekelijks te controleren op kwetsbaarheden. Je eigen dashboard toont de gevonden problemen in begrijpelijke taal en op een overzichtelijke manier.

De CyberSterk Box houdt ook real-time al het internetverkeer in de gaten. Bij verdachte activiteiten of urgente risico’s, waarschuwt het systeem direct. Naast de eenvoudige uitleg toont het dashboard ook de technische omschrijving van het probleem. Zo kan jouw IT-partner snel schakelen om het probleem op te lossen. Heb je geen IT-partner? Bel dan met het Vigilia supportteam. Iedere maand ontvang je een rapport met de resultaten van de scans. Zo ben je 24/7 op de hoogte van de online veiligheid van je bedrijf.

Phishing

Het is belangrijk om je medewerkers bewust te maken van mogelijke online risico’s. Met onze software voer je eenvoudig een phishingtest uit. Je medewerkers ontvangen een nep phishingmail. Wij monitoren hun gedrag en de resultaten delen we met je.

Cybersterk voor het mkb

CyberSterk is een product dat is ontwikkeld door SIDN om bij te dragen aan een veiliger internet. Guardian360 heeft het vanaf 1 april 2021 overgenomen en zet het product verder in de markt met TST ict distribution..

Probeer Cybersterk 2 weken kosteloos!

Wil je de Cybersterkbox 2 weken op proef gebruiken? Vul dan het formulier in op deze website. We nemen dan binnen 2 dagen contact met je op om de proefplaatsing door te spreken.

Klik hier om het formulier in te vullen.

Algemene voorwaarden Vigilia IT Security BV

Wil je gebruik maken van de securityoplossing CyberSterk? Daarvoor gelden de algemene voorwaarden.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Bel, mail of geef je gegevens door voor een terugbelverzoek, dan nemen we contact met je op.

Mijn CyberSterk