Hacker Alert als aanvulling op je Cybersecurity

Vermoedelijk heb je al maatregelen genomen om een cyberincident te voorkomen, zoals een anti-virus programma, een firewall en (online) back-ups. Helaas blijkt dit lang niet altijd voldoende.

Hacker Alert, onze Gele Kanarie

Ondanks alle maatregelen is er nog altijd de kans aanwezig dat een kwaadwillende uw netwerk binnendringt.
Of het nu een (ex-)medewerker is met wrok, een concurrent of een criminele organisatie. Vrijwel ieder bedrijf is interessant genoeg om bij in te breken. Onze Hacker Alert (onze gele kanarie) is de oplossing.

Hoe werkt de Hacker Alert?

De Gele Kanarie/Hacker Alert kan je vergelijken met een bewegingssensor in je netwerk.
Zodra iemand een netwerkscan uitvoert, dan merkt de Hacker Alert dat direct op. Ook op andere manieren, die wij logischerwijs niet openbaar maken, worden hackers betrapt. De meldingen worden onmiddellijk doorgegeven aan ons Security Operations Center, en de melding wordt direct zichtbaar gemaakt in het dashboard. Uiteraard met complete rapportage over de indringer zoals ip-adres, poort, ingevoerde gegevens en het gebruikte protocol.

Installatie Hacker Alert

Het installeren van de Hacker Alert is onderdeel van ons vak. We plaatsen fysiek of virtueel een alert-systeem in uw netwerk. Je hebt er geen omkijken meer naar. Wij zorgen voor de noodzakelijke updates en patches. Jij kan je volledig concentreren op jouw business.

Hacker Alert ondersteunt naleving van de AVG/GDPR

Volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) moet je een datalek onmiddelijk melden. Maar hoe weet je dat er een lek heeft plaatsgevonden? Onze gele kanarie helpt je aan deze wetgeving te voldoen door een datalek snel te signaleren. Doordat deze alert eenvoudig is te verwezenlijken, wordt het naleven van deze meldplicht ook eenvoudig.

Geïnteresseerd?

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Bel, mail of geef je gegevens door voor een terugbelverzoek, dan nemen we contact met je op.

Mijn CyberSterk